mhwc

.

Scener ur en vardag.

Publicerad 2011-12-03 13:19:41 i Allmänt

Den gamla ringklockan gav upp och det blev inte längre något "ding dong" när man tryckte på knappen. Eftersom jag hade en elektriker här för en del andra saker bad jag honom ordna ringklockan också. Det nya systemet fungerar fin-fint och det låter precis som hos så många andra hushåll, ety det blev en storsäljande modell från Friedland. Ett litet aber dock; namnskylten på den yttre enheten har kommer med en text man förväntas byta - om man inte heter Friedland... det krävdes i princip en demontering av installationen för att göra det, men sedan igårkväll står det rätt namn där.

Och nu är det dags för lite sarkasm:

Jag har fått ett mejl från geanhob@adventureunlimited.org, där jag erbjuds 400€ på "Virtual VegasClub", så snart jag registrerat mig och gjort en första insättning. Generöst nog finns det länk man kan klicka på i mejlet. Oturligt nog fungerar den inget vidare, men med tanke på att den inleds med 'http://www./nl/?' ska man kanske inte ha för stora förhoppningar; det saknas något väsentligt mellan 'www.' och '/'. Brevet är dessutom daterat 2002-05-31. Jag undrar, vad är erbjudandet värt i dagens penningvärde, och gäller det fortfarande?

Slut på sarkasmen.

Till lunch idag blir det fylld bläckfisk. Det fanns två ungefär 30cm långa exemplar av åttaarmad bläckfisk i fiskdisken på Citygross; de ligger nu och kokar i en kryddig tomatsås efter att ha fyllts med diverse godsaker. Mums!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mhwc

Jag är en lätt medelålders man med smak för intellektuella äventyr. Om du, mot förmodan, vill komma i kontakt med mig så är min epostadress förnamn.efternamn@gmail.com. Eller så kan du lämna en kommentar på senaste inlägg. Det har hänt att jag svarat - ibland efter 9 månader. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela