mhwc

.

Dag 0: Linköping - Arlanda

Publicerad 2010-06-26 10:39:29 i Resa

Vi körde bil från Linköping till Arlanda redan på fredagen; alternativet hade varit att stiga upp klockan fyra på lördagsmorgonen och då hade vi ändo inte haft några marginaler att tala om. Som vi gjorde nu hann vi med att äta middag på Sushi-Zen i Stockholm, besöka bekanta i Uppsala, och sova gott(1) en natt.

Vi bodde en natt på hotellet "Quality Hotel Airport Arlanda". Receptionen ligger en våning upp, i samma plan som ett köpcenter, från entrén; det finns en hiss av fransk modell(2) men den är lätt dold jämfört med den smala trappan. Rummet var fint, och sängarna bra men smala, bara 60cm. Det låg på åttonde våningen, med utsikt över motorvägen. Man kunde höra trafiken tydligt genom fönstren, och också en del inflygande plan som passerade ovanför.

____
1/ Nåja.
2/ Liten, trång, långsam.

Kommentarer

Postat av: Petra Ahlsten

Publicerad 2010-12-02 11:09:07

Tycker om det du skrivit! Kul att se lite bra saker och inte bara det generella grejerna som man kan läsa om varje dag. ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mhwc

Jag är en lätt medelålders man med smak för intellektuella äventyr. Om du, mot förmodan, vill komma i kontakt med mig så är min epostadress förnamn.efternamn@gmail.com. Eller så kan du lämna en kommentar på senaste inlägg. Det har hänt att jag svarat - ibland efter 9 månader. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela