mhwc

.

Inte rosévin.

Publicerad 2010-04-17 22:33:22 i Mat

För att göra en bra räksås ska man bryna räkskal tillsammans med lök och rotselleri, och sedan ska man hälla på vitt vin, låta det koka, och sedan sila av vätskan. I kväll använde jag en skvätt rosévin jag hade över istället för vitvin.

Vätskan blev mörkt grå.

Smaken var helt ok, men det ser lite tråkigt it. Det duger i en gratängsås dock.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mhwc

Jag är en lätt medelålders man med smak för intellektuella äventyr. Om du, mot förmodan, vill komma i kontakt med mig så är min epostadress förnamn.efternamn@gmail.com. Eller så kan du lämna en kommentar på senaste inlägg. Det har hänt att jag svarat - ibland efter 9 månader. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela