mhwc

.

Packbestyr

Publicerad 2009-02-08 19:45:12 i Allmänt

Den kommande arbetsveckan ska jag tillbringa i Kista. Det är lite support hos kund, och även en del omkonfigurering av de system som vi har stående där. Inför detta har jag packat.

Först lade jag ut allt jag vile ha med på köksbordet. Sedan valde jag ut en packning jag ville ha det i(1). Det var uppenbart att inte allt skulle kunna följa med. Då var det dags for optimering. Första saken att tas bort var vattenflaskan bland träningsprylarna(2)(3). Andra saken var träningsskorna(4). Tredje saken som åkte ut var den stora badhandduken(5).

De tre böckerna åkte ner i datorväskan, tillsammans med batterieliminator, laddare till mobilen, nätkabel, och en nybränd DVD(7). Lådan med örtté (Yogi classic) reducerades till en plastpåse. Strykjärn finns på hotellet, så det var inte så noga hur den extra skjortan rullades ihop. Extra kalsonger och strumpor gled lätt ner ovanpå träningsklädernas glatta syntetyta. Det blev så välpackat att till och med termosen fick plats.

____
1/ En liten ryggsäck för packningen och en liten väska med jobbets laptop i.
2/ Min arbetsgivare har ett fantastiskt gym i Kista som man kan träna på alldeles gratis. När jag jobbar i Kista är jag där varje dag.
3/ Man kan styrketräna utan vattenflaska och dricka vid ett handfat ett par gånger under passet istället.
4/ Man kan styrketräna i bara strumplästen.
5/ Man kan låna handduken på hotellet(6).
6/ Bäst att fråga först, dock. Det brukar gå bra. Nu bor jag på ett lägenhetshotell, och då är det inget problem alls.
7/ Jag har fört över en video til DVD; det är med rock/punkgruppen Puls 144 från 80-talet. Jag syns kanske 5 sekunder i videon. Jag ska ge bort den till en annan av de extra inhyrda blåsarna; hon är betydligt mer i bild än jag. Det kan man förstå. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mhwc

Jag är en lätt medelålders man med smak för intellektuella äventyr. Om du, mot förmodan, vill komma i kontakt med mig så är min epostadress förnamn.efternamn@gmail.com. Eller så kan du lämna en kommentar på senaste inlägg. Det har hänt att jag svarat - ibland efter 9 månader. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela