mhwc

.

Snöhelvetet.

Publicerad 2009-12-26 17:30:22 i Allmänt

Det har snöat i ett drygt dygn och totalt har det väl kommit en decimeter. I början var det någon plusgrad, och sedan blev det ett par minusgrader. Det betyder att närmast marken är snön blöt och otrevlig, och ovanpå är den lättare. När man då sätter snöskyffeln i snön blir skyffeln först blöt, och sen fastnar den lätta snön i skiten. På garageuppfarten kan jag vänta med att skotta tills bottenlagret frusit och sedan ta bort det som lätt lossnar. Vid brevlådan är det annorlunda; där plogar snöplogen(1) upp en vall. Det är blötsnö och om jag låter den frysa får jag nog ta till ett spett för att få loss den.

Idag har jag skottat två gånger vid brevlådan. Det räcker nu, tackar som bäst kung Bore.

____
1/ En traktor med snöplog fram och sandkar bak. Han som kör den använder min garageuppfart som vändplan. Kanske jag kan övertala honom att skotta den också... det vore fint!

Kommentarer

Postat av: Stig

Publicerad 2009-12-29 16:53:18

Här pendlar det mellan +10 och-10. Alperna strålar ibland och skäms ibland. G är störtförkyld med nåra 40 verkardock inte vara svinvarianten. J fick upp mitt E-post program så nu har jag tagit emot 475 erbjudanden om penisförstorare viagra och fina klockor sedan 4/12.Jag kan dock inte skicka några

Hare

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mhwc

Jag är en lätt medelålders man med smak för intellektuella äventyr. Om du, mot förmodan, vill komma i kontakt med mig så är min epostadress förnamn.efternamn@gmail.com. Eller så kan du lämna en kommentar på senaste inlägg. Det har hänt att jag svarat - ibland efter 9 månader. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela