mhwc

.

Julen står för dörren.

Publicerad 2007-12-04 18:36:20 i Allmänt

Julafton infaller i år på en måndag. Det betyder att man med enbart två dagars semester på mellandagarna kan få hela nio dagar ledigt, och med fem dagars semester får man två veckor. Härligt! Tyvärr börjar jag arbeta igen direkt efter nyår, jag vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag inte ansökte om mer än mellandagarna som semester...

Julstämningen har infunnit sig på jobbet; det är ju trots allt efter första advent. För att bättra på den (julstämningen alltså, inte adventen) lite har jag dekorerat mitt kontor: små tomtar som hänger från taket, en enorm (fotbollsstor) glittrig röd julgranskula, glitter ovanför dörren och glasväggen, adventskalender med choklad i utanför dörren... Dessutom har jag lagt julpapper om dörren så att den ser ut som ett stort paket.

En arbetskamrat kommenterade att det gav en ny mening till uttrycket "att slå in öppna dörrar". Folk vallfärdar förbi min dörr (många måste passera för att komma till fikaarean...).

Tyvärr är det ju så att jag inte får ta in en kamera på jobbet, och än mindre fotografera, utan skriftligt tillstånd. Jag kan därför inte visa upp hela härligheten för er. :)

Men jag kan visa en bild på dörren till min frus kontor på hennes jobb. Den påminner starkt om min, men med mindre glitter. Det var ju hennes idé från början.

Juledörr

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mhwc

Jag är en lätt medelålders man med smak för intellektuella äventyr. Om du, mot förmodan, vill komma i kontakt med mig så är min epostadress förnamn.efternamn@gmail.com. Eller så kan du lämna en kommentar på senaste inlägg. Det har hänt att jag svarat - ibland efter 9 månader. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela